IBX5980432E7F390 Chord Gitar Didi Kempot - Kalung Emas - Kunci Gitar Maniak

Comments

Chord Gitar Didi Kempot - Kalung Emas

[Intro:] 
E  G#m A  B

[Verse:]
E                G#m
Kalung emas sing ono gulumu
  A         B        E
Saiki wis malih dadi biru
   F#m          B
Luntur koyo tresnamu
       G#m    C#m
Luntur koyo atimu..
   A         F#m     D   B
Saiki kowe lali karo saya..

E               G#m
Kalung emas kui mbiyen tak tuku
    A             B          E
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
   F#m          B
Gedhe roso tresnaku..
        G#m       C#m
Yo mung kanggo sliramu
      A         B       E
Ra nyono kowe lali karo aku

[Reff :]
B                 C#m      G#m
Loro atiku..atiku keloro loro
    A           B            E
Rasane nganti tembus ning dhodo

[Music:]
F#m B  E

B                    C#m  
Nangisku iki.. Mergo kowe 
       G#m
sing njalari..
     A         F#      B
Kebangeten opo salahku iki

            E  Am  B
Opo dosaku iki..

[Interlude:]
E  G#m A  B  E
F#m B  G#m C#m 
A  F#m D  B

[Verse:]
E               G#m
Kalung emas kui mbiyen tak tuku
    A             B          E
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
   F#m          B
Gedhe roso tresnaku..
        G#m       C#m
Yo mung kanggo sliramu
      A         B       E
Ra nyono kowe lali karo saya

[Reff :]
B                  C#m      G#m
Loro atiku.. atiku keloro loro
    A           B            E
Rasane nganti tembus ning dhodo

[Music:]
F#m B  E

B                    C#m  
Nangisku iki.. Mergo kowe 
       G#m
sing njalari..
     A         F#      B
Kebangeten opo salahku iki

[Ending:]
            E  Am  B  E
Opo dosaku iki..


Berlangganan Untuk Mendapatkan Artikel Terbaru:

0 Komentar Untuk "Chord Gitar Didi Kempot - Kalung Emas"

Post a Comment