IBX5980432E7F390 Lirik Lagu Alif & SonaOne - Apa Cerita - Kunci Gitar Maniak

Comments

Lirik Lagu Alif & SonaOne - Apa Cerita

(faroesemusic) Lirik Lagu "Apa Cerita" dari Alif & SonaOne. Lagu ini ada di dalam album Detail yang didistribusikan oleh label Kartel Industries Sdn Bhd & Sony Music Entertainment Malaysia Sdn Bhd).

Lirik Lagu Alif & SonaOne - Apa Cerita

Details

Lirik Lagu Apa Cerita - Alif & SonaOne
Artist : Alif & SonaOne
Judul Lagu : Apa Cerita
Album : Detail
Label : Kartel Industries Sdn Bhd & Sony Music Entertainment Malaysia Sdn Bhd)

Berikut kutipan lirik lagunya "apa cerita? (cerita) apa kisah? (cerita) apa kamu dengar, dengar, dengar apa kisah? (cerita) apa kau dengar? …". Anda bisa berlangganan atau membeli lagu ini lewat media digital resmi seakan-akan Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX dan media pembelian resmi online musik lainnya atau anda mampu mendengarkannya lewat jalan masuk Youtube. Selengkapnya Lirik Lagu Apa Cerita yang dinyanyikan oleh Alif & SonaOne. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.

Lirik Lagu Apa Cerita-Alif & SonaOne

apa dongeng? (cerita)
apa dongeng? (cerita)
apa kamu dengar, dengar, dengar
apa cerita? (cerita)
apa kamu dengar?
apa dongeng yeah, yeah (apa kamu dengar)
apa dongeng yeah, yeah (apa kau dengar)
apa dongeng yeah, yeah (apa kamu dengar)
apa cerita yeah, yeah

apa kisah huh lama tak jumpa yeah
tukar nombor nak bagitahu pun terlupa yeah
jangan terluka, saya masih yang sama
masih ill and like f satu, f itu masih facts, bruh
imma black hat cap macam freddie krueger, yeah
aku kejar mereka lari ke tangga dua yeah
takde feelings, korang nak kecam pun tak guna yeah
dan ku selalu in ahead in time macam messiah
dari 856
section tanpa bersenam
buat aku tenang
jumpa og saya tetap segan
2 pangkah 2 garis (what)
dripping in sauce yang tak akan habis
2 pangkah 2 garis
diorang hanya hampir get it macam hari khamis

apa cerita? (cerita)
apa cerita? (cerita)
apa kau dengar, dengar, dengar
apa cerita? (cerita)
apa kamu dengar?
apa dongeng yeah, yeah
apa dongeng yeah, yeah (apa kamu dengar)
apa kisah yeah, yeah (apa kamu dengar)
apa dongeng yeah, yeah

apa dongeng brader lama tak jumpa (tak jumpa)
umur dah bau tanah tapi rasa cam muda (what)
living so fast, kurun pergi ke mana
satu baru kahwin, lagi satu gres kahwin dua
ok, anyway, aku duduk dalam stu like drake
rock-a-fella force colour putih
ada tanda perang macam lupe
bila saya jumpa dengan kawan usang
cara diorang pandang buas kini dah tak sama
aku dengar cerita, dongeng ihwal aku
kau siapa verbal tapi beliau tak mengaku
bila masuk dapur, saya chef
diorang tak tahan panas so they left
tapi jangan main api itu ancaman
tak pernah iri hati tengok member berjaya
jadi

apa cerita? (cerita)
apa kisah? (cerita)
apa kamu dengar, dengar, dengar
apa kisah? (cerita)
apa cerita?
apa kisah yeah, yeah (apa kamu dengar)
apa kisah yeah, yeah (apa kau dengar)
apa dongeng yeah, yeah (apa kamu dengar)
apa dongeng yeah, yeah

woosah!
apa kisah? (woosah!)
magic potion and kenobi (woosah!)

Pemberitahuan/Notice: Situs blog ini tidak menyediakan Streaming ataupun Download Mp3 nya karena itu melanggar hak cipta. Dan lirik lagu ini sepenuhnya hak cipta pemiliknya seolah-olah penulis, artis, dan label yang bersangkutan.

Berlangganan Untuk Mendapatkan Artikel Terbaru:

0 Komentar Untuk "Lirik Lagu Alif & SonaOne - Apa Cerita"

Post a Comment