IBX5980432E7F390 Chord Kunci Gitar Sayangmu Karo Kono - Happy Asmara - Kunci Gitar Maniak

Comments

Chord Kunci Gitar Sayangmu Karo Kono - Happy Asmara

Capo fret 6

Intro : Am Em F E..

Am
seprono seprene
     Em
kowe sing tak perjuangne
F                     Em
nganti awakku koyo ngene..

Am
pancen aku biso
Em
nduweni rogomu
F                       Em
nanging ra biso nduweni atimu..

Int. Am Em F E..

Am
seprono seprene
     Em
kowe sing tak perjuangne
F                     Em
nganti awakku koyo ngene..

Am
pancen aku biso
Em
nduweni rogomu
F                       Am    E
nanging ra biso nduweni atimu..

Reff :
 Am
 tresnomu
          Dm
 mung naliko butuh aku
 G
 sayangmu
        C
 mung naliko butuh aku..

 Am
 suwe-suwe
           Dm
 sopo sing betah koyo ngene
 G
 sing di sayangi
       C
 malah sayang karo liyane
 Dm
 lilo aku lilo
       Am
 yen sayangmu akro kono
        Bm              Am
 menowo iki garise sing Kuoso..

Musik : Am Em F Em
        Am Em F Em

Am
seprono seprene
     Em
kowe sing tak perjuangne
F                     Em
nganti awakku koyo ngene..

Am
pancen aku biso
Em
nduweni rogomu
F                       Am    E
nanging ra biso nduweni atimu..

Reff :
 Am
 tresnomu
          Dm
 mung naliko butuh aku
 G
 sayangmu
        C
 mung naliko butuh aku..

 Am
 suwe-suwe
           Dm
 sopo sing betah koyo ngene
 G
 sing di sayangi
       C
 malah sayang karo liyane
 Dm
 lilo aku lilo
       Am
 yen sayangmu akro kono
        Bm              Am
 menowo iki garise sing Kuoso..

[[[ORIGINAL CHORD]]]
Intro : 
D#m A#m B A#..

D#m
seprono seprene 
     A#m
kowe sing tak perjuangne
B                  A#m
nganti awakku koyo ngene..

D#m
pancen aku biso 
A#m
nduweni rogomu
B                       A#m
nanging ra biso nduweni atimu..

Int. 
D#m A#m B A#..

D#m
seprono seprene 
     A#m
kowe sing tak perjuangne
B                  A#m
nganti awakku koyo ngene..

D#m
pancen aku biso 
A#m
nduweni rogomu
B                       D#m   A# 
nanging ra biso nduweni atimu..

Reff :
 D#m
 tresnomu 
          G#m
 mung naliko butuh aku
 C#          
 sayangmu 
        F#
 mung naliko butuh aku..

 D#m
 suwe-suwe 
           G#m
 sopo sing betah koyo ngene
 C#
 sing di sayangi 
       F#
 malah sayang karo liyane
 G#m
 lilo aku lilo 
       D#m
 yen sayangmu akro kono
        Fm              D#m
 menowo iki garise sing Kuoso..

Musik : 
D#m A#m B A#m
D#m A#m B A#m

D#m
seprono seprene 
     A#m
kowe sing tak perjuangne
B                  A#m
nganti awakku koyo ngene..

D#m
pancen aku biso 
A#m
nduweni rogomu
B                       D#m   A# 
nanging ra biso nduweni atimu..

Reff :
 D#m
 tresnomu 
          G#m
 mung naliko butuh aku
 C#          
 sayangmu 
        F#
 mung naliko butuh aku..

 D#m
 suwe-suwe 
           G#m
 sopo sing betah koyo ngene
 C#
 sing di sayangi 
       F#
 malah sayang karo liyane
 G#m
 lilo aku lilo 
       D#m
 yen sayangmu akro kono
        Fm              D#m
 menowo iki garise sing Kuoso..

Berlangganan Untuk Mendapatkan Artikel Terbaru:

0 Komentar Untuk "Chord Kunci Gitar Sayangmu Karo Kono - Happy Asmara"

Post a Comment