IBX5980432E7F390 Kunci/Chord Gitar Via Vallen - Angin Kangen - Kunci Gitar Maniak

Comments

Kunci/Chord Gitar Via Vallen - Angin Kangen

[Intro:] 
Bm  F#m Em  F#m Bm
Bm  F#m Em  F#m Bm

[Verse I:]
Bm
Semilir angin sing dadi saksi
G        A           D
Naliko suwe ku ngenteni
   G    A   D        A   Bm
Ademe bengi sing tak rasake
F#m                 Bm
Tambah gawe kangene ati

Bm
Bengi gowoen roso tresnoku
G           A             D
Kanggo slirane sing tak sayang
     G          A    D     A   Bm
Udan tolong gowoen banyu moto iki
F#m                Bm
Roso kangen kepati pati

[Reff:]
G        A          D
Wes suwe seng tak rasakne
    G     A           D
Aku seh tetep eling wae
      G        A           D
Tak sadari ugo tak rumangsani
    Em             
Opo neng kono kowe 
F#m          Bm
wes nduwe ganti

      Bm
Saiki piye kabarmu
    A          D
Opo seh eling saya
        G
Yen wes mulyo uripmu
        A         Bm
Dungaku seneng atimu

[Interlude:] 
Bm  G  F#m Bm
G  A  D  C#m Bm
F#m Bm

[Verse II:]
Bm
Bengi gowoen roso tresnoku
G           A             D
Kanggo slirane sing tak sayang
     G          A    D     A   Bm
Udan tolong gowoen banyu moto iki
F#m                Bm
Roso kangen kepati pati

[Reff:]
G        A          D
Wes suwe seng tak rasakne
    G     A           D
Aku seh tetep eling wae
      G        A           D
Tak sadari ugo tak rumangsani
    Em            
Opo neng kono kowe 
F#m          Bm
wes nduwe ganti

[Ending:]
G        A          D
Wes suwe seng tak rasakne
    G     A           D
Aku seh tetep eling wae
       G            A       D
Sayang rungokno jerite ati iki
    Em         
Menangis murung 
      F#m          Bm
mengharap kamu kembali
    Em       
Menangis murung 
      F#m          Bm
mengharap kamu kembali..


Berlangganan Untuk Mendapatkan Artikel Terbaru:

0 Komentar Untuk "Kunci/Chord Gitar Via Vallen - Angin Kangen"

Post a Comment