IBX5980432E7F390 Kunci/Chord Gitar Abah Lala - Nyikso Rogo - Kunci Gitar Maniak

Comments

Kunci/Chord Gitar Abah Lala - Nyikso Rogo

[Verse I:]
F                         Dm
yen kowe wis ra seneng ngomongo
      Gm                    C
yen kowe wis ra tresno lilakno
      Dm             A# A#m
ca..rane ora koyo ngene...
       F        C           F
nyikso ati kuwi sing mbok karepke

      F                Dm
saben waktu nggoleki salahku
      Gm              C
saben dino isine kowe nesu
   Dm                  A#
anane mung mbok gawe gawe..
    F         C         F
opo margo wis karo wong liyo

[Intro:]
Dm  Am  A# C  F
Dm  Am  A# C  F

[Reff:]
       Dm
tresno iki mung siji.. 
    Am
ora ono liane..
       A#
tak pasrahke tresnaku 
            C
mung kanggo kowe
   Dm             Am
isine ati iki ora ono sing ngerti
          A#          C          F
tak pasrahke tresnaku maringi gusti

[Verse II:]
F                    Dm
senajan ati loro tak trimo
     Gm                     C
nelongso roso-roso jero ning dodo
   Dm                    A#
mestine besuk bakal ngerteni..
        F            C      F
yen tresno iki ikhlas tekane pati

[Intro:]
Dm  Am  A# C  F
Dm  Am  A# C  F

[Verse I:]
F                         Dm
yen kowe wis ra seneng ngomongo
      Gm                    C
yen kowe wis ra tresno lilakno
      Dm             A# A#m
ca..rane ora koyo ngene...
       F        C           F
nyikso ati kuwi sing mbok karepke

      F                Dm
saben waktu nggoleki salahku
      Gm              C
saben dino isine kowe nesu
   Dm                  A#
anane mung mbok gawe gawe..
    F         C         F
opo margo wis karo wong liyo

[Intro:]
Dm  Am  A# C  F
Dm  Am  A# C  F

[Reff:]
       Dm
tresno iki mung siji.. 
    Am
ora ono liane..
       A#
tak pasrahke tresnaku 
            C
mung kanggo kowe
   Dm             Am
isine ati iki ora ono sing ngerti
          A#          C        F
tak pasrahke tresnaku maringi gusti

[Verse II:]
F                    Dm
senajan ati loro tak trimo
     Gm                     C
nelongso roso-roso jero ning dodo
   Dm                    A#  A#m
mestine besuk bakal ngerteni..
        F            C      F
yen tresno iki tulus tekane pati

[Ending:]
   Dm                    A#  A#m
mestine besuk bakal ngerteni..
        F            C      F
yen tresno iki lapang dada tekane pati


Berlangganan Untuk Mendapatkan Artikel Terbaru:

0 Komentar Untuk "Kunci/Chord Gitar Abah Lala - Nyikso Rogo"

Post a Comment