IBX5980432E7F390 Kunci/Chord Gitar Denny Caknan - Sugeng Dalu - Kunci Gitar Maniak

Comments

Kunci/Chord Gitar Denny Caknan - Sugeng Dalu

[Intro:] 
G#m C# F# D#m
G#m C# F# C#

[Verse I:]
       F#
sugeng dalu
G#m       C#           F#
 Ati seng biyen tau ngelarani
G#m               B
 Wes suwe we ra rene
                      C#
We lungo mung perkara sepele
            F#  C#
We golek liane...

       F#
Tambah loro..
G#m       C#           F#
 Yakin we teko nambahi sengsoro
G#m               B
 Ngrusak tatanan ati          
Seng wes pengen lali
  C#                  F#
Karo gedhe duwure balunganmu..

         G#m               B
Aku wes ora.. gagas kata luka
          F#
Wes cukup wingi rapengen mbaleni
    G#m                B
Mario.. leh mu dolanan ati
        C#
Wes wayahe.. we kapok mblenjani..

[Reff:]
          B
Udan tangise.. ati
C#                A#m
 Saiki wes rodo jelas
D#m                B
 Masio isih kadang kelingan
C#                      F#
 Kowe seng tak sayang sayang..
              B
Saiki mung crito loro
C#                         A#m
 Mpun kadung mbekas ning dodo
D#m                   B
 Perihe ati seng mbok paringi
C#                      F#     C#
 Wes cukup ra bakal tak baleni..

[Interlude:]
F# B  G#m C#
A#m D# G#m C# F#

[Bridge:]
         G#m               B
Aku wes ora.. gagas kata luka
          F#
Wes cukup wingi rapengen mbaleni
    G#m                B
Mario.. leh mu dolanan ati
        C#
Wes wayahe.. we kapok mblenjani..

[Reff:]
          B
Udan tangise.. ati
C#                A#m
 Saiki wes rodo terang
D#m                B
 Masio isih kadang kelingan
C#                      F#
 Kowe seng tak sayang sayang..
              B
Saiki mung crito loro
C#                         A#m
 Mpun kadung mbekas ning dodo
D#m                   B
 Perihe ati seng mbok paringi
C#                      F#
 Wes cukup ra bakal tak baleni..

[Ending:]
        B                  C#
Perihe ati.. seng mbok paringi..
        F#
Ora tak baleni..


Berlangganan Untuk Mendapatkan Artikel Terbaru:

0 Komentar Untuk "Kunci/Chord Gitar Denny Caknan - Sugeng Dalu"

Post a Comment