IBX5980432E7F390 Kunci/Chord Gitar Tresno Waranggono - Chord by Nurbayan ft Lilin Herlina - Kunci Gitar Maniak

Comments

Kunci/Chord Gitar Tresno Waranggono - Chord by Nurbayan ft Lilin Herlina

[Intro:] 
C  Am  Dm  G  
Dm  C  G

[Verse Male:]
  C                 
Nelongso roso-rasane 
      Am
tangis jeruning atiku
      F      G        C
Yen kelingan esem gemuyumu
        Dm          
laras sworo gending tresno 
     C            Am
Gawe kangen ning atiku
       F                 G
Tansah eling aku eruh sliramu

[Verse Female:]
     C                  
Aduh Kang mas saktenane 
    Am
aku ngerti atimu
         F        G       C
Ning wes pastine saya du jodohmu
         Dm          
Pancen roso kari roso 
       C           Am
kudu lilo nggonmu nrimo
        F                   G
Lilakno aku nyanding prio liyo

[Verse Male:]
     C             
Ra keroso wes sewindu 
       Am
nggonku ora ketemu
        F      G        C
Kegugah atiku krungu swaramu
         Dm           
Aku mung biso dedungo 
      C             Am
waranggono sing tak tresno
     F                    G
Mugo biso urip tentrem mulyo

[Female:]
    C                    
Tak tulis Lakon tresnamu 
       Am
Ing gending katresnanku
       F        G           C
Tak tembangne saben kangen sliramu
       Dm            
Saktenane saya nangis 
        C             Am
nanging tresno uwes ginaris
      F                  G
Tak lakoni kanti tulus ati..

[Reff Male:]
  Am              
Wuyungku ngelayung 
         F
Ngemboro ing awang-awang
        Dm              
Tanpo biso nyanding aku 
          G
mung biso nyawang
    Am                 F
Tumetes eluhku mbrebes mili ono pipi
        Dm                    G
Opo tresno iki pancen ra kudu nduweni

[Female:]
    Em       Am          
Wes lilakno aku Kang Mas 
    F          C
Wes cukup lalekno
    Dm
Lelakon tresno iki
        G                      C
Bakal dadi cerito Tresno Waranggono

[Intro:] 
C  Am  Dm  G  
Dm  C  G

[Female:]
    C                    
Tak tulis Lakon tresnamu 
       Am
Ing gending katresnanku
       F        G             C
Tak tembangne saben kangen sliramu
       Dm            
Saktenane saya nangis 
        C             Am
nanging tresno uwes ginaris
      F                  G
Tak lakoni kanti lapang dada ati..

[Reff Male:]
  Am              
Wuyungku ngelayung 
         F
Ngemboro ing awang-awang
        Dm              
Tanpo biso nyanding aku 
          G
mung biso nyawang
    Am                 F
Tumetes eluhku mbrebes mili ono pipi
        Dm                    G
Opo tresno iki pancen ra kudu nduweni

[Ending Female:]
    Em       Am          
Wes lilakno aku Kang Mas 
    F          C
Wes cukup lalekno
    Dm
Lelakon tresno iki
        G                      C
Bakal dadi cerito Tresno Waranggono


Berlangganan Untuk Mendapatkan Artikel Terbaru:

0 Komentar Untuk "Kunci/Chord Gitar Tresno Waranggono - Chord by Nurbayan ft Lilin Herlina"

Post a Comment