IBX5980432E7F390 Kunci/Chord Gitar Yowis Ben - Gandolane Ati - Kunci Gitar Maniak

Comments

Kunci/Chord Gitar Yowis Ben - Gandolane Ati

[Intro:]
C  G  F
C  G  F

[Verse I:]
C    G        F
Per..tama tak sawang parasmu
C   G           F
Ge..merlap neng jero atiku
C   G      F
Ti..bo tresno tanpo ragu
    Dm                         G
Aku eksklusif sayang marang awamu

[Reff:]
C
 Tak golekki
F                  Am 
 Nembe ketemu sak iki
Am             F
 Rangapusi kowe gandolane ati

[Intro:]
C  F 

[Verse II:]
C     G    F
Tres..no kangen dadi siji
C  G    F
A..ku dungo rino wengi
C    G    F
Jan..ji bakal tak lakoni
      G                    F
Sak tenane saya sayang awakmu
   G                        C   G
Ra ono sing liyo kuwi sumpahku..

[Reff:]
C
 Tak golekki
F                  Am 
 Nembe ketemu sak iki
Am             F
 Rangapusi kowe gandolane ati
C
 Tak playoni
F
 Nganti setengah mati
Am
 Ra ngapusi
F               G       C
 Pancen kowe gandolane ati

[Interlude:]
C  F  C  F
C  F  C  F  G  D

[Bridge:]
D  A       G
Gandolane ati
D  A       G
Gandolane ati

[Reff Overtune:]
D
 Tak golekki
G                  Bm
 Nembe ketemu sak iki
Bm             G
 Rangapusi kowe gandolane ati
D
 Tak playoni
G
 Nganti setengah mati
Bm
 Ra ngapusi
G               A       D
 Pancen kowe gandolane ati

[Intro:]
D  G  Bm  G  A

[Reff:]
D
 Tak golekki
G                  Bm
 Nembe ketemu sak iki
Bm             G
 Rangapusi kowe gandolane ati
D
 Tak playoni
G
 Nganti setengah mati
Bm
 Ra ngapusi
G               A       D
 Pancen kowe gandolane ati..


Berlangganan Untuk Mendapatkan Artikel Terbaru:

0 Komentar Untuk "Kunci/Chord Gitar Yowis Ben - Gandolane Ati"

Post a Comment