IBX5980432E7F390 (LR)- Lirik Lagu Madesu - Tibo Tangi - Kunci Gitar Maniak

Comments

(LR)- Lirik Lagu Madesu - Tibo Tangi

Lirik Lagu "Tibo Tangi" ini dipopulerkan oleh "Madesu".

Artis: Madesu
Judul: Tibo Tangi
Album: Single
Distribusi: Gilaz Studio

Lirik Lagu Madesu - Tibo Tangi

Aku wis kadung trisno
Karo kowe sing ono ning dodo
Yo mung kowe seng nggawe saya bahagio

Ora kurang lehku berjuang
Dinggo kowe sing tak sayang
Nanging kowe nggawe aku kelaran

Esemu kuwi semangatku
Senajan kowe durong duwekku
Pancen ngenes kok ngene banget urepku

Sak bendino saya ngancani
Njaluk opo mesti tak turuti
Nanging malah wong liyo sing kok tresnani

Nobo-tangi tak lakoni
Enenge yo mung wani
Mergo tresno ora kudu nduweni

Aku kudu lilo
Senajan atiku loro
Wong seng tak tresnani
Ratau iso ngarteni

Aku kurang opo
Nganti koe ra iso nompo
Kabeh tak lakoni
Nanging nggawe loro ati

[rap:]
Saben dino barengan naging mung iso nyawang
Mergo kowe ra tresno ro aku nggawe loro
Aku tetep berjuang senajan kerep kelaran
Seng penting kowe seneng saya iso kapan-kapan

Tresno ro kowe nganti koyo kedanan
Yo mung mikir kowe aku nganti lali mangan
Aku ihklas bakal njogo kowe tekan mati
Ra kudu nduweni senajan loro neng ati

Nobo tangi tak lakoni
Enenge yo mung wani
Mergo tresno ora kudu nduweni

Aku kudu lilo
Senajan atiku loro
Wong seng tak tresnani
Ratau iso ngarteni

Aku kurang opo
Nganti koe ra iso nompo
Kabeh tak lakoni
Nanging nggawe loro ati

[rap:]
Tekan sakiki dinggo kowe saya tabah
Senajan mbok gawe loro atiku kudu jembar
Seng lilo legowo ora sambat aku berpengaruh
Rai gedek rasah isin penting wani nekat

Mung iso ndedungo saben wayah saben dino
Aku ora gelo senajan mbok gawe loro
Aku dudu wong lemah sing gampang mengalah
Aku ora mbok tompo enenge yo mung pasrah

Nobo tangi tak lakoni
Enenge yo mung wani
Mergo tresno ora kudu nduweni

Aku kudu lilo
Senajan atiku loro
Wong seng tak tresnani
Ratau iso ngarteni

Aku kurang opo
Nganti koe ra iso nompo
Kabeh tak lakoni
Nanging nggawe loro ati

Aku kudu lilo
Senajan atiku loro
Wong seng tak tresnani
Ratau iso ngarteni

Aku kurang opo
Nganti koe ra iso nompo
Kabeh tak lakoni
Nanging nggawe loro ati

Lagu yang berjudul "Tibo Tangi" ini adalah judul lagu yang dibawakan oleh Madesu dan lagu ini masih berupa sebuah single terbaru yang dirilis dan didistribusikan oleh label Gilaz Studio.

Jika lagu ini tersedia versi rilisan digitalnya anda mampu mendengarkan lagu ini melalui media streaming online seperti Youtube, Soundcloud, Joox, Spotify, Deezer, Dailymotion, Kkbox, Langit Musik dan media streaming online lainnya.

Untuk mendukung musisi tanah air dan luar negeri kita bisa membeli kaset vcd mereka atau membeli lagunya secara digital (jika tersedia) melalui website penjualan lagu seperti iTunes, Amazon, Spotify, Deezer dan media pembelian lagu online lainnya.

Berlangganan Untuk Mendapatkan Artikel Terbaru:

0 Komentar Untuk "(LR)- Lirik Lagu Madesu - Tibo Tangi"

Post a Comment