IBX5980432E7F390 Chord Gitar Nella Kharisma - Pamer Bojo - Kunci Gitar Maniak

Comments

Chord Gitar Nella Kharisma - Pamer Bojo

[Intro:] 
E  A  E
C#m G#m
A  B  G#m C#m
A  B  E

        E         A              E
Koyo ngene rasane wong nandang kangen
       C#m                G#m
Rino wengi atiku rasane peteng
A          B      G#m      C#m
Tansah kelingan   kepengen nyawang
    A       F#m      B
Sedelo wae uwis emoh tenan

[Intro]: 
A  B

      E            A         E
Cidro janji tegane kowe ngapusi
            C#m                 G#m
Nganti seprene suwene saya ngenteni
A           B       G#m     C#m
Nangis batinku   nggrantes uripku
        F#m        B          E
Teles kebes netes eluh ning dadaku

[Intro:] 
C#m G#m A  E
C#m G#m A  B  E  

[Reff:]
  E          G#m
Dudu klambi anyar
             A
Sing ning njero lemariku
  F#m
Nanging bojo anyar
            B
Sing mbok pamerke ning saya

[Intro;] 
A  B  E

  E        G#m
Dudu amis mawar
           A
Sing tak sawang ning mripatku
  F#m
Nanging kowe lali
         B
Nglarani wong koyo aku

A          B
Ning opo seneng aku
G#m             C#m
Yen mung nggawe laraku
F#m        B             E     B
Pamer bojo anyar ning ngarepku

      E            A         E
Cidro komitmen tegane kowe ngapusi
            C#m                 G#m
Nganti seprene suwene aku ngenteni
A           B       G#m     C#m
Nangis batinku   nggrantes uripku
        F#m        B          E
Teles kebes netes eluh ning dadaku

[Intro:] 
C#m G#m A  E
C#m G#m A  B  E  

[Reff:]
  E          G#m
Dudu klambi anyar
             A
Sing ning njero lemariku
  F#m
Nanging bojo anyar
            B
Sing mbok pamerke ning saya

[Intro:] 
A  B  E

  E        G#m
Dudu busuk mawar
           A
Sing tak sawang ning mripatku
  F#m
Nanging kowe lali
         B
Nglarani wong koyo aku

A          B
Ning opo seneng saya
G#m             C#m
Yen mung nggawe laraku
F#m        B             E
Pamer bojo anyar ning ngarepku

[Outro:]
A          B
Ning opo seneng aku
G#m             C#m
Yen mung nggawe laraku
F#m        B             E
Pamer bojo anyar ning ngarepku


Berlangganan Untuk Mendapatkan Artikel Terbaru:

0 Komentar Untuk "Chord Gitar Nella Kharisma - Pamer Bojo"

Post a Comment