IBX5980432E7F390 Chord Gitar Nella Kharisma - Suket Teki - Kunci Gitar Maniak

Comments

Chord Gitar Nella Kharisma - Suket Teki

[Intro:]
A  B  E  B

             E
Aku tak sing ngalah
         E                B
Trimo mundur timbang loro ati
       F#m                B
Tak uyako wong kowe wis lali
            E   B
Ora bakal bali...

          E
Paribasan awak urip kari balung
             A
Lilo tak lakoni
            E             B
Jebule janjimu jebule sumpahmu
          E
Ra biso digugu..

[Reff :]
                  A
Wong salah ora gelem ngaku salah
   B                       E
Suwe-suwe sopo wonge sing betah
               A
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
  B                       E
Kowe selak golek menangmu dewe
            A             B
Tak tandur pari jebul tukule
              E   B
Malah suket teki...

[Intro:]
E  B  
F#m B  E  B 

          E
Paribasan awak urip kari balung
             A
Lilo tak lakoni
            E             B
Jebule janjimu jebule sumpahmu
          E
Ra biso digugu..

[Reff :]
                  A
Wong salah ora gelem ngaku salah
   B                       E
Suwe-suwe sopo wonge sing betah
               A
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
  B                       E
Kowe selak golek menangmu dewe
            A             B
Tak tandur pari jebul tukule
              E   
Malah suket teki...

                  A
Wong salah ora gelem ngaku salah
   B                       E
Suwe-suwe sopo wonge sing betah
               A
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
  B                       E
Kowe selak golek menangmu dewe
            A             B
Tak tandur pari jebul tukule
              E   
Malah suket teki...

            A            B
Tak tandur pari jebul tukule
              E
Malah suket teki..

[Outro:]
A  B  E  


Berlangganan Untuk Mendapatkan Artikel Terbaru:

0 Komentar Untuk "Chord Gitar Nella Kharisma - Suket Teki"

Post a Comment