IBX5980432E7F390 Chord Gitar Via Vallen - Pamer Bojo - Kunci Gitar Maniak

Comments

Chord Gitar Via Vallen - Pamer Bojo

[Intro:] 
D  G  D
Bm  F#m
G  A  F#m Bm
G  A  D

        D         G              D
Koyo ngene rasane wong nandang kangen
       Bm                 F#m
Rino wengi atiku rasane peteng
G          A      F#m      Bm
Tansah kelingan   kepengen nyawang
    G       Em       A
Sedelo wae uwis emoh tenan

[Intro]: 
G  A

      D            G         D
Cidro kesepakatan tegane kowe ngapusi
            Bm                  F#m
Nganti seprene suwene saya ngenteni
G           A       F#m     Bm
Nangis batinku   nggrantes uripku
        Em         A          D
Teles kebes netes eluh ning dadaku

[Intro:] 
Bm  F#m G  D
Bm  F#m G  A  D  A

[Reff:]
  D          F#m
Dudu klambi anyar
             G
Sing ning njero lemariku
  Em
Nanging bojo anyar
            A
Sing mbok pamerke ning aku

[Intro;] 
G  A  D

  D        F#m
Dudu bacin mawar
           G
Sing tak sawang ning mripatku
  Em
Nanging kowe lali
         A
Nglarani wong koyo aku

G          A
Ning opo seneng saya
F#m             Bm
Yen mung nggawe laraku
Em         A             D     A
Pamer bojo anyar ning ngarepku

      D            G         D
Cidro kesepakatan tegane kowe ngapusi
            Bm                  F#m
Nganti seprene suwene saya ngenteni
G           A       F#m     Bm
Nangis batinku   nggrantes uripku
        Em         A          D
Teles kebes netes eluh ning dadaku

[Intro:] 
Bm  F#m G  D
Bm  F#m G  A  D  A

[Reff:]
  D          F#m
Dudu klambi anyar
             G
Sing ning njero lemariku
  Em
Nanging bojo anyar
            A
Sing mbok pamerke ning aku

[Intro:] 
G  A  D

  D        F#m
Dudu amis mawar
           G
Sing tak sawang ning mripatku
  Em
Nanging kowe lali
         A
Nglarani wong koyo aku

G          A
Ning opo seneng saya
F#m             Bm
Yen mung nggawe laraku
Em         A             D
Pamer bojo anyar ning ngarepku

[Outro:]
G          A
Ning opo seneng aku
F#m             Bm
Yen mung nggawe laraku
Em         A             D
Pamer bojo anyar ning ngarepku


Berlangganan Untuk Mendapatkan Artikel Terbaru:

0 Komentar Untuk "Chord Gitar Via Vallen - Pamer Bojo"

Post a Comment