IBX5980432E7F390 Kunci/Chord Gitar Didi Kempot - Prapatan Sleko - Kunci Gitar Maniak

Comments

Kunci/Chord Gitar Didi Kempot - Prapatan Sleko

[Intro:]
Am  E  E  Am
E  Am  E  Am  E

[Verse I:]
     Am
Neng kutho madiun tanganmu tak tuntun
Dm      G          C
Naliko semono, neng ati rasane gundah
Dm                  Am
Janji sedino, lungo ra nganti setaun
  F                        E
Nanging seprene mulih wis ora purun..

[Intro:]
F  E  Am  E

[Reff:]
  Am
Saben liwat bangjo, neng prapatan sleko
Dm            G        C
Pengen nangis eling, naliko isih wong loro
Dm                Am
Rino lan wengi, kowe tak anti anti
       E                  Am
Neng madiun tak suwun, enggalo bali..

[Intro:]
Dm  Am  F  E  Am

[Verse II:]
    E                   Am
Yen wis emoh bali, ning ojo ngene iki
  Dm        G         C
Mesakno saya sing isih nresnani..
E                        Am
Yen wis emoh mulih, neng ojo gawe murung
   E                Am       E
Seprene tresnaku, ra biso ngalih..

[Verse I:]
     Am
Neng kutho madiun tanganmu tak tuntun
Dm      G          C
Naliko semono, neng ati rasane resah
Dm                  Am
Janji sedino, lungo ra nganti setaun
        E                   Am
Nanging seprene tanpo kabar lan tembung

[Intro:]
C  G  F  E
Dm  Am  E  Am  E

[Reff:]
  Am
Saben liwat bangjo, neng prapatan sleko
Dm            G        C
Pengen nangis eling, naliko isih wong loro
Dm                Am
Rino lan wengi, kowe tak anti anti
       E                  Am
Neng madiun tak suwun, enggalo bali..

[Intro:]
Dm  Am  F  E  Am

Verse II:]
    E                   Am
Yen wis emoh bali, ning ojo ngene iki
  Dm        G         C
Mesakno aku sing isih nresnani..
E                        Am
Yen wis emoh mulih, neng ojo gawe murung
   E                Am       E
Seprene tresnaku, ra biso ngalih..

[Reff End:]
  Am
Saben liwat bangjo, neng prapatan sleko
Dm            G        C
Pengen nangis eling, naliko isih wong loro
Dm                Am
Rino lan wengi, kowe tak anti anti
       E                  Am
Neng madiun yen eling, enggalo bali..
       E                  Am
Neng madiun tak suwun, enggalo bali..


Berlangganan Untuk Mendapatkan Artikel Terbaru:

0 Komentar Untuk "Kunci/Chord Gitar Didi Kempot - Prapatan Sleko"

Post a Comment