IBX5980432E7F390 Chord Gitar Sido Rondho - Cak Diqin ft Safitri - Kunci Gitar Maniak

Comments

Chord Gitar Sido Rondho - Cak Diqin ft Safitri

[Intro :]  
Dm  Gm  Dm
Dm  A# A
Gm  A
Dm  A 

       Dm            Gm       Dm
Biyen Mulo Sliramu Wis Tak Aturi
       Dm                A#       A
Golek Bojo sing Tresno Welas Sejati
       Gm
Pungkasane Sliramu Digawe loro
        A                    Dm  A
Ora wurung saikine dadi Rondho...

[Female:]
           Dm          Gm         Dm
Nanging Piye kabeh iki wis kebacut
           Dm         A#          A
ibarat Bubur ra Bakal dadi Sego
          Gm
Mulo getunku iki tanpo Upomo
           A                       Dm
Ngerti Ngono lamaranmu Sing tak Tompo

[Intro:]
Gm  Dm  Gm  Dm

       Dm       C           Dm
Kabeh iki ora perlu Digetuni
           Gm                   Dm
Janjiku biyen aku saguh ngenteni
              A
Kowe lan aku  Mugo dadi jodone
            A                   Dm  A
Ra keno prawane tak enteni Randane..

[Female:]
       Dm            Gm         Dm
Ora nyono sampeyan tabah Ngenteni
        Dm               A#        A
Ing nyatane Tresnamu ikhlas lan Suci
            Gm
Sing tak Suwun sing Gedhe Pangapurane
       A                     Dm
Andum Tresno Bebojoan Selawase

[Intro :]  
Dm  Gm  Dm
Dm  A# A
Gm  A
Dm  A

       Dm            Gm       Dm
Biyen Mulo Sliramu Wis Tak Aturi
       Dm                A#       A
Golek Bojo sing Tresno Welas Sejati
       Gm
Pungkasane Sliramu Digawe loro
        A                    Dm  A
Ora wurung saikine dadi Rondho...

[Female:]
           Dm          Gm         Dm
Nanging Piye kabeh iki wis kebacut
           Dm         A#          A
ibarat Bubur ra Bakal dadi Sego
          Gm
Mulo getunku iki tanpo Upomo
           A                       Dm
Ngerti Ngono lamaranmu Sing tak Tompo

[Intro:]
Gm  Dm  Gm  Dm

       Dm       C           Dm
Kabeh iki ora perlu Digetuni
           Gm                   Dm
Janjiku biyen saya saguh ngenteni
              A
Kowe lan aku  Mugo dadi jodone
            A                   Dm  A
Ra keno prawane tak enteni Randane..

[Female:]
       Dm            Gm         Dm
Ora nyono sampeyan sabar Ngenteni
        Dm               A#        A
Ing nyatane Tresnamu lapang dada lan Suci
            Gm
Sing tak Suwun sing Gedhe Pangapurane
       A                     Dm
Andum Tresno Bebojoan Selawase


Berlangganan Untuk Mendapatkan Artikel Terbaru:

0 Komentar Untuk "Chord Gitar Sido Rondho - Cak Diqin ft Safitri"

Post a Comment