IBX5980432E7F390 Chord Kunci Gitar Cak Yudho Bakiak - Lampu Dalan - Kunci Gitar Maniak

Comments

Chord Kunci Gitar Cak Yudho Bakiak - Lampu Dalan

Capo fret 4

Intro : Am  G  F G Am
        Dm  Am  F Bb Am

              Am
sumilir angin wengi
             G
sing ngadem ning ati
            G
howo kangen iki
           F
ora bakal ganti
      -Em       Dm
yen durung sesandingan
      E
karo sliramu..

              Am
nanging saiki opo
          G
aku ora ngiro
            G
yen sliramu tego
             F
tanpo pamit lungo
    -Em   Dm
gede roso tresno
            E
tak simpen ing dhodo..

Int. F G Am

Reff:
          Am
  lampu dalanan iki
            G
  sing madangi wanci wengi
    Dm         E          Am
  sineksen tresno sing ra bali..
         Am
  gede roso setyo iki
           G
  tak gondeli ono ati
      Dm       E       Am
  tak jogo nganti kowe bali..

   Dm
kangenku sing isih
    Am
ing jeroning ati
       E           F
tak enteni ning ademe
    Am
pantai prigi..

Interlude : Am  G  F G Am

              Am
sumilir angin wengi
             G
sing ngadem ning ati
            G
howo kangen iki
           F
ora bakal ganti
      -Em       Dm
yen durung sesandingan
      E
karo sliramu..

              Am
nanging saiki opo
          G
aku ora ngiro
            G
yen sliramu tego
             F
tanpo pamit lungo
    -Em   Dm
gede roso tresno
            E
tak simpen ing dhodo..

Int. F G Am

Reff:
          Am
  lampu dalanan iki
            G
  sing madangi wanci wengi
    Dm         E          Am
  sineksen tresno sing ra bali..
         Am
  gede roso setyo iki
           G
  tak gondeli ono ati
      Dm       E       Am
  tak jogo nganti kowe bali..

          Am
  lampu dalanan iki
            G
  sing madangi wanci wengi
    Dm         E          Am
  sineksen tresno sing ra bali..
         Am
  gede roso setyo iki
           G
  tak gondeli ono ati
      Dm       E       Am
  tak jogo nganti kowe bali..

   Dm
kangenku sing isih
    Am
ing jeroning ati
        E
tak enteni ning ademe
    Am
pantai prigi..

   Dm
kangenku sing isih
    Am
ing jeroning ati
        E
tak enteni ning ademe
    Am
pantai prigi..

Outro : Am

[[[ORIGINAL CHORD]]]
Intro :
C#m  B  A B C#m
F#m  C#m  A D C#m

             C#m
sumilir angin wengi 
            B
sing ngadem ning ati
            B
howo kangen iki 
           A
ora bakal ganti
      -G#m      F#m
yen durung sesandingan
      G#
karo sliramu..

              C#m
nanging saiki opo 
          B
aku ora ngiro
            B
yen sliramu tego
             A
tanpo pamit lungo
    -G#m  F#m
gede roso tresno
            G#
tak simpen ing dhodo..

Int. 
A B C#m

Reff:
          C#m
  lampu dalanan iki
            B
  sing madangi wanci wengi
    F#m        G#         C#m
  sineksen tresno sing ra bali..
         C#m
  gede roso setyo iki 
           B
  tak gondeli ono ati
      F#m      G#      C#m
  tak jogo nganti kowe bali..

   F#m
kangenku sing isih
    C#m
ing jeroning ati
       G#           A
tak enteni ning ademe 
    C#m
pantai prigi..

Interlude :
C#m  B  A B C#m

             C#m
sumilir angin wengi 
            B
sing ngadem ning ati
            B
howo kangen iki 
           A
ora bakal ganti
      -G#m      F#m
yen durung sesandingan
      G#
karo sliramu..

              C#m
nanging saiki opo 
          B
aku ora ngiro
            B
yen sliramu tego
             A
tanpo pamit lungo
    -G#m  F#m
gede roso tresno
            G#
tak simpen ing dhodo..

Int. 
A B C#m

Reff:
          C#m
  lampu dalanan iki
            B
  sing madangi wanci wengi
    F#m        G#         C#m
  sineksen tresno sing ra bali..
         C#m
  gede roso setyo iki 
           B
  tak gondeli ono ati
      F#m      G#      C#m
  tak jogo nganti kowe bali..

          C#m
  lampu dalanan iki
            B
  sing madangi wanci wengi
    F#m        G#         C#m
  sineksen tresno sing ra bali..
         C#m
  gede roso setyo iki 
           B
  tak gondeli ono ati
      F#m      G#      C#m
  tak jogo nganti kowe bali..

   F#m
kangenku sing isih
    C#m
ing jeroning ati
        G#
tak enteni ning ademe 
    C#m
pantai prigi..

   F#m
kangenku sing isih
    C#m
ing jeroning ati
        G#
tak enteni ning ademe 
    C#m
pantai prigi..

Outro : 
C#m

Berlangganan Untuk Mendapatkan Artikel Terbaru:

0 Komentar Untuk "Chord Kunci Gitar Cak Yudho Bakiak - Lampu Dalan"

Post a Comment