IBX5980432E7F390 Chord Kunci Gitar Roso Sing Salah - Dermo SJ Ft. Darsih Handayani - Kunci Gitar Maniak

Comments

Chord Kunci Gitar Roso Sing Salah - Dermo SJ Ft. Darsih Handayani

Roso Sing Salah - Dermo SJ Ft. Darsih Handayani
☕ Chord capo fret 5

Intro : C G/B Am G
        F C Dm G

C           G/B       Am  G
lekase mung seko kekancan
  F           C         Dm  G
terus lanjut ono perhatian
  C             G/B     Am  G
tuwuh roso kang ora karuan
  F             C        G
rino wengi mung dadi pikiran..

Int. F G C..

 C           G/B      Am  G
ora iso yen ora kekabaran
F             Dm         G
sliramu konco sing tak sayang
C             G/B         Am   G
rasane mung pingin sesandingan
    F           Dm       G
senajan aku wes duwe sisian..

Reff :
  C      G/B      Am  G
 opo.. roso iki salah
  F             Dm           G
 opo pancen aku sing ora nggenah
  C          G/B      Am  G
 ati iki ra iso di apusi
     F            G            C
 senajan aku wes ono sing nduweni..

Musik : Fm..C Am
        Dm G C..
        Fm..C Am
        Dm G C G

 C           G/B      Am  G
ora iso yen ora kekabaran
F             Dm         G
sliramu konco sing tak sayang
C             G/B         Am   G
rasane mung pingin sesandingan
    F           Dm       G
senajan aku wes duwe sisian..

Reff End:
  C      G/B      Am  G
 opo.. roso iki salah
  F             Dm           G
 opo pancen aku sing ora nggenah
  C          G/B      Am  G
 ati iki ra iso di apusi
     F            G            C  G
 senajan aku wes ono sing nduweni..

  C            G/B        Am  G
 opo bedo roso sing kok roso
   F            Dm       G
 marang aku opo ra tuwuh tresno
   C             G/B     Am  G
 nanging aku ora biso mekso
   F            G            C  G
 roso iki cukup ning njero dodo..

[Featuring]
  C      G/B        Am  G
 aku ugo nduweni roso
   F             Dm         G
 roso tresno ono ning njero dodo
   C             G/B      Am   G
 nanging aku ora iso ngelakoni
    F            G          C
 mergo kowe wes ono sing nduweni..

     F             G          C
 aku lan kowe ra bakal dadi siji..

[[[ORIGINAL CHORD]]]
Intro : 
F C/E Dm C
Bb F Gm C

F           C/E       Dm  C
lekase mung seko kekancan
  Bb          F         Gm  C
terus lanjut ono perhatian
  F             C/E     Dm  C
tuwuh roso kang ora karuan
  Bb            F        C
rino wengi mung dadi pikiran..

Int. 
Bb C F..

 F           C/E      Dm  C
ora iso yen ora kekabaran
Bb            Gm         C
sliramu konco sing tak sayang
F             C/E         Dm   C
rasane mung pingin sesandingan
    Bb          Gm       C
senajan aku wes duwe sisian..

Reff :
  F      C/E      Dm  C
 opo.. roso iki salah
  Bb            Gm           C
 opo pancen aku sing ora nggenah
  F          C/E      Dm  C
 ati iki ra iso di apusi
     Bb           C            F
 senajan aku wes ono sing nduweni..

Musik : 
Bbm..F Dm 
Gm C F..
Bbm..F Dm 
Gm C F C

 F           C/E      Dm  C
ora iso yen ora kekabaran
Bb            Gm         C
sliramu konco sing tak sayang
F             C/E         Dm   C
rasane mung pingin sesandingan
    Bb          Gm       C
senajan aku wes duwe sisian..

Reff :
  F      C/E      Dm  C
 opo.. roso iki salah
  Bb            Gm           C
 opo pancen aku sing ora nggenah
  F          C/E      Dm  C
 ati iki ra iso di apusi
     Bb           C            F  C
 senajan aku wes ono sing nduweni..
 
  F            C/E        Dm  C
 opo bedo roso sing kok roso
   Bb           Gm       C
 marang aku opo ra tuwuh tresno
   F             C/E     Dm  C
 nanging aku ora biso mekso
   Bb           C            F  C
 roso iki cukup ning njero dodo..

[Featuring]
  F      C/E        Dm  C
 aku ugo nduweni roso
   Bb            Gm         C
 roso tresno ono ning njero dodo
   F             C/E      Dm   C
 nanging aku ora iso ngelakoni
    Bb           C          F
 mergo kowe wes ono sing nduweni
     Bb            C          F
 aku lan kowe ra bakal dadi siji..

Berlangganan Untuk Mendapatkan Artikel Terbaru:

0 Komentar Untuk "Chord Kunci Gitar Roso Sing Salah - Dermo SJ Ft. Darsih Handayani"

Post a Comment