IBX5980432E7F390 Kunci/Chord Gitar Jihan Audy - Udan akad - Kunci Gitar Maniak

Comments

Kunci/Chord Gitar Jihan Audy - Udan akad

[Intro:]
Cm  Gm  Fm  Cm
Gm  G#  A# Cm

[Verse I:]
Cm 
Semilir angin dalu 
   A#              Cm 
sumripit roso ning ati
          Fm      A#       D#
soyo nambahi roso kasmaran iki
           Fm        
pirang-pirang bengi 
             Cm
tansah tak enteni
           A#       
nanging ra ono teko 
Gm      Cm
ngugemi janjimu..

[Intro:]
A# Gm  Cm

[Verse II:]
Cm      
Padange rembulan 
         A#     Cm
sing ngancani sepiku
          Fm    A#     D#
suwi ngenteni raono tekamu
          Fm       
pirang-pirang bengi 
                 Cm
mung tak sawang langit
             A#     
nangis netes eluhku 
Gm       Cm
geloning atiku..

[Intro:]
A# D# Cm
A# Gm  Cm

[Reff:]
Cm                     
Raono banyu sing nelesi 
     A#
ning pelataran
             Fm
nanging mung udan komitmenmu 
        G#             Cm
nelesi atiku sing kasmaran..
      Cm               
raono banyu sing nelesi 
   A#
mudun ning bumi
             Fm
nanging mung udan komitmenmu 
       G#                Cm
sing deres gawe geloning ati..

    Fm
Ojo mung paring janji
         Cm
nganti kapan nyekso kangenku
          A#    Gm     Cm
nganti seprene raono tekamu..

[Intro:]
Cm  A# Fm  Cm
A# G# A# Cm

[Verse I:]
Cm 
Semilir angin dalu 
   A#              Cm 
sumripit roso ning ati
          Fm      A#       D#
soyo nambahi roso kasmaran iki
           Fm        
pirang-pirang bengi 
             Cm
tansah tak enteni
           A#       
nanging ra ono teko 
Gm      Cm
ngugemi janjimu..

[Intro:]
A# Gm  Cm

[Verse II:]
Cm      
Padange rembulan 
         A#     Cm
sing ngancani sepiku
          Fm    A#     D#
suwi ngenteni raono tekamu
          Fm       
pirang-pirang bengi 
                 Cm
mung tak sawang langit
             A#     
nangis netes eluhku 
Gm       Cm
geloning atiku..

[Intro:]
A# D# Cm
A# Gm  Cm

[Reff:]
Cm                     
Raono banyu sing nelesi 
     A#
ning pelataran
             Fm
nanging mung udan kesepakatanmu 
        G#             Cm
nelesi atiku sing kasmaran..
      Cm               
raono banyu sing nelesi 
   A#
mudun ning bumi
             Fm
nanging mung udan akadmu 
       G#                Cm
sing deres gawe geloning ati..

    Fm
Ojo mung paring kesepakatan
         Cm
nganti kapan nyekso kangenku
          A#    Gm     Cm
nganti seprene raono tekamu.. 


Berlangganan Untuk Mendapatkan Artikel Terbaru:

0 Komentar Untuk "Kunci/Chord Gitar Jihan Audy - Udan akad"

Post a Comment