IBX5980432E7F390 Kunci/Chord Gitar Via Vallen - Lali Rasane Tresno - Kunci Gitar Maniak

Comments

Kunci/Chord Gitar Via Vallen - Lali Rasane Tresno

[Intro:] 
G

[Verse:]
    G            D
Padange sinar rembulan
        Em          Bm
Seindah gemerlap bintang
      Am        G
Wis suwe ora nyawang
      D
Opo kowe isih sayang..

       G        D
Nganti lali rasane tresno
       Em          Bm
Opo pancen wis ra ono roso
      Am           G
Tresnaku nggo sliramu
      D                  G
Saiki wis luntur seko atiku..

[Interlude:] 
G  D  Em  Bm  Am  G  D
G  D  Em  Bm  Am  G  D  
G

[Reff:]
    G            D
Padange sinar rembulan
        Em          Bm
Seindah gemerlap bintang
      Am        G
Wis suwe ora nyawang
      D
Opo kowe isih sayang..

       G        D
Nganti lali rasane tresno
       Em          Bm
Opo pancen wis ra ono roso
      Am           G
Tresnaku nggo sliramu
      D                  G
Saiki wis luntur seko atiku..

[Rapp:]
G                 D
 Mbiyen tau ono roso
             Em
Ning njero dodo
                    Bm
Sakdurunge kowe nggawe 
aku cidro
Am                   G
 kowe tego ninggal lungo
            D
Karo wong liyo
                D
Senajan ati iki loro 
Aku ra popo

G                 D
 Wis suwe ora ketemu
                     Em
Kowe teko nang ngarepku
                      Bm
Kowe ngajak balen nggawe kaget
              Am
Sakjroning atiku
              G
Tanpo roso bersalah
               D
kowe genggam tanganku
              D
Terus kowe ngomong
                   Em
pengen balen karo saya

[Verse:]
           Bm
Goro-goro awakmu
              C
tau ninggalke saya
            G
saiki ilang tresnoku
Em              Bm
 Sorry-sorry to say..
           C
Aku ra iso trimo
            D
Mergo saiki tresnoku
                D
wis tinggal kenangan..

[Reff:]
    G            D
Padange sinar rembulan
        Em          Bm
Seindah gemerlap bintang
      Am        G
Wis suwe ora nyawang
      D
Opo kowe isih sayang..

       G        D
Nganti lali rasane tresno
       Em          Bm
Opo pancen wis ra ono roso
      Am           G
Tresnaku nggo sliramu
      D                  G
Saiki wis luntur seko atiku..

[Rapp:]
G                  D
 Sakjembare bahari samudro
               Em
Bakal tak sebrangi
                     Bm
Demi ngentukke tresnamu
            Am
Pepujaning ati
                   G
nanging opo kowe tego
             D
mblenjani komitmen
                 D
Nganti eluh iki netes
             G
deres ning pipi

                   D
Sudah lupakan saja dongeng
              Em
cinta kita berdua
             Bm
Karena diantara kita
              Am
sudah tak ada rasa
                G            D
Rasa cinta yang dulu selalu ada
                     D
Kini telah pergi menghilang
    G
Sayang..

[Interlude:]
G  D  Em  Bm  Am  G  D
G  D  Em  Bm  Am  G  D

[Verse:]
Em             Bm
 Goro-goro awakmu
              C
tau ninggalke aku
            G
saiki ilang tresnoku
Em              Bm
 Sorry-sorry to say..
           C
Aku ra iso trimo
            D
Mergo saiki tresnoku
                D
wis tinggal kenangan..

[Reff:]
    G            D
Padange sinar rembulan
        Em          Bm
Seindah gemerlap bintang
      Am        G
Wis suwe ora nyawang
      D
Opo kowe isih sayang..

       G        D
Nganti lali rasane tresno
       Em          Bm
Opo pancen wis ra ono roso
      Am           G
Tresnaku nggo sliramu
      D                  G
Saiki wis luntur seko atiku..


Berlangganan Untuk Mendapatkan Artikel Terbaru:

0 Komentar Untuk "Kunci/Chord Gitar Via Vallen - Lali Rasane Tresno"

Post a Comment