IBX5980432E7F390 Chord Gitar Via Vallen - Sayang - Kunci Gitar Maniak

Comments

Chord Gitar Via Vallen - Sayang

[Intro:]
A  B  G#m C#m F#m B  E

  E                G#m
sayang opo kowe krungu..
          C#m
Jerite atiku
                 G#m
Mengharap engkau kembali
  A        B          G#m   C#m
Sayang nganti memutih rambutku
   F#m   B          E
Ra bakal luntur tresnoku

[Nge-Rap:]
E               
 Wis tak cobo nglalekke
                 G#m
Jenengmu soko atiku sak tenane ra ngapusi
                 C#m
Isih tresno sliramu duh pepujaning ati
                   G#m
Nanging kowe ora reti 
Kowe sing tak wanti wanti
              A
Malah jebul saiki
               B
Kowe mblenjani janji
             G#m
jare sehidup semati
               C#m
nanging opo bukti
               A
kowe medot tresnoku
               B
demi wedokan liyo
            E
yo wes ra popo
E                        C#m
Insya allah saya iso li.. lo

[Verse:]
                    G#m
Meh sambat kalih sinten
             A         B      E
yen sampun mekaten merana uripku 
    A           B
aku welasno kangmas
    G#m      C#m        A
aku mesakno aku.. saya nangis..
                   B
nganti metu eluh getih putih

[Reff:]
  E                G#m
sayang opo kowe krungu..
          C#m
Jerite atiku
                 G#m
mengharap engkau kembali
  A        B          G#m   C#m
Sayang nganti memutih rambutku
   A     B          E
Ra bakal luntur tresnoku

[Nge-Rap:]
E
 Hari demi hari uwis tak lewati
G#m
 Yen pancen dalane kudu kuwat ati
C#m
 Ibarate sego uwis dadi bubur
G#m
 nanging tresno iki ora bakal luntur
A                B
 Sak tenane saya iki pancen tresno awakmu
G#m           C#m                   A
 Ora ono liane sing iso dadi penggantimu
               B                   E
wis kanggo awakmu sing cocok ning atiku
                       E     D#    C#m
Nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu

[Verse:]
                    G#m
Meh sambat kalih sinten
             A         B      E
yen sampun mekaten merana uripku 
    A           B
aku welasno kangmas
    G#m      C#m        A
aku mesakno saya.. saya nangis..
                   B
nganti metu eluh getih putih

[Reff:]
  E                G#m
sayang opo kowe krungu..
          C#m
Jerite atiku
                 G#m
mengharap engkau kembali
  A        B          G#m   C#m
Sayang nganti memutih rambutku
   A     B          E
Ra bakal luntur tresnoku

[Nge-Rap:]
E                             G#m
 sayang opo krungu tangise atiku
                                   C#m
Mengharap kowe bali neng jero ati iki
                                         G#m
Nganti rambutku putih nangis eluh dadi getih
                                         A
Mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci
                B                   G#m
Aku marang sliramu jur ragu neng atiku
                C#m
Aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
A                   B                 E
 mung kanggo sliramu cintamu tetap abadi
                              C#m
Selamanya hingga ajal ini

[Verse :]
                    G#m
Meh sambat kalih sinten
             A         B      E
yen sampun mekaten merana uripku 
    A           B
aku welasno kangmas
    G#m      C#m        A
aku mesakno saya.. aku nangis..
                   B
nganti metu eluh getih putih

[Reff:]
  E                G#m
sayang opo kowe krungu..
          C#m
Jerite atiku
                 G#m
mengharap engkau kembali
  A        B          G#m   C#m
Sayang nganti memutih rambutku
   A     B          E
Ra bakal luntur tresnoku

[Outro:]
E             A
Percoyo opo pepujamu
     A      B        E
Cintamu kan tetap abadi


Berlangganan Untuk Mendapatkan Artikel Terbaru:

0 Komentar Untuk "Chord Gitar Via Vallen - Sayang"

Post a Comment