IBX5980432E7F390 Kunci/Chord Gitar Didi Kempot - Dalan Anyar - Kunci Gitar Maniak

Comments

Kunci/Chord Gitar Didi Kempot - Dalan Anyar

[Intro:] 
C# Fm  F# G#
A#m Fm  F# G#

[Verse:]
        C#
Kembang tebu 
           Fm
seng kabur kanginan
      F#          G#
Saksi bisu sing dadi kenangan
     C#              Fm
Prasetyamu kuwi mung kiasan
      F#   D#        G#
Tresnamu.. saiki wis ilang

[Reff:]
       A#m                 Fm
Ning dalan anyar kowe karo sopo
    F#                       G#
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto
       A#m                 Fm
Ning dalan anyar kowe karo sopo
       F#
Ning kulon terminal
D#      G#     C#
 Kertonegoro.. Ngawi..

[Intro:] 
C# Fm  F# G# C#
A#m Fm  F# G# C#

[Verse:]
        C#
Kembang tebu 
            Fm
sing ning sawah nggrudo
    F#                      G#
Ora garing senajan mongso ketigo
       C#           Fm
Tansah eling jamane semono
       F#
Ning kulon terminal
D#      G#
 Kertonegoro..

[Reff:]
       A#m                 Fm
Ning dalan anyar kowe karo sopo
    F#                       G#
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto
       A#m                 Fm
Ning dalan anyar kowe karo sopo
       F#          D#      G#
Ning kulon terminal Kertonegoro

       A#m                 Fm
Ning dalan anyar kowe karo sopo
    F#                       G#
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto
       A#m                 Fm
Ning dalan anyar kowe karo sopo
       F#
Ning kulon terminal
D#      G#        C#
 Kertonegoro.. Ngawi..

[Ending:]
       A#m                 Fm
Ning dalan anyar kowe karo sopo
       F#
Ning kulon terminal
D#      G#    C#
 Kertonegoro.. 
       A#m                 Fm
Ning dalan anyar kowe karo sopo
       F#
Ning kulon terminal
D#      G#        C#
 Kertonegoro.. Ngawi..  


Berlangganan Untuk Mendapatkan Artikel Terbaru:

0 Komentar Untuk "Kunci/Chord Gitar Didi Kempot - Dalan Anyar"

Post a Comment