IBX5980432E7F390 Kunci/Chord Gitar Nella Kharisma - Lintang Ati - Kunci Gitar Maniak

Comments

Kunci/Chord Gitar Nella Kharisma - Lintang Ati

[Intro:] 
C  Em  F  G  C
Dm  Am  F  G  C

[Verse:]
   C
Lintang sing ono ing wengi
  Em
Gawe kangen ati
 F              
Ati sing tansah 
G            C
nandang kasmaran iki
Dm                   Am
Endahe esemmu.. gawe bungahe atiku
        F                G
Mung sliramu pepujane atiku..

     C
Ning awang katon netramu
    Em
Ing saben wengiku
  F          G       C
Keroso ing sumilire angin dalu..
   Dm
Sliramu duh kang mas
          Am
Sing dadi memanik'e kalbu
        F                     G
Mung sliramu sing ono neng atiku..
                C
Aku tresno sliramu..

[Intro:] 
F  G  C

[Reff:]
Am             Em
Neng angin tak titepne
  F                C
Roso kangen marang sliramu
  F                 C
Nadyan batin pengen ketemu
        Dm           G
Amung biso nyawang fotomu..

Am       Em
Abote mendem kangen
  F                    C
Kangen sing neng njero dodoku
    F           C
Gedine roso tresno iki
          Dm     G          C
Amung tak simpen neng njero ati..

[Interlude:] 
C  Em  F  G  C
Dm  Em  F  G  C

[Verse:]
   C
Lintang sing ono ing wengi
  Em
Gawe kangen ati
 F              
Ati sing tansah 
G            C
nandang kasmaran iki
Dm                   Am
Endahe esemmu.. gawe bungahe atiku
        F                G
Mung sliramu pepujane atiku..

     C
Ning awang katon netramu
    Em
Ing saben wengiku
  F          G       C
Keroso ing sumilire angin dalu..
   Dm
Sliramu duh kang mas
          Am
Sing dadi memanik'e kalbu
        F                     G
Mung sliramu sing ono neng atiku..
                C
Aku tresno sliramu..

[Intro:] 
F  G  C

[Reff:]
Am             Em
Neng angin tak titepne
  F                C
Roso kangen marang sliramu
  F                 C
Nadyan batin pengen ketemu
        Dm           G
Amung biso nyawang fotomu..

Am       Em
Abote mendem kangen
  F                    C
Kangen sing neng njero dodoku
    F           C
Gedine roso tresno iki
          Dm     G          C
Amung tak simpen neng njero ati..

[Reff End:]
Am             Em
Neng angin tak titepne
  F                C
Roso kangen marang sliramu
  F                 C
Nadyan batin pengen ketemu
        Dm           G
Amung biso nyawang fotomu..

Am       Em
Abote mendem kangen
  F                    C
Kangen sing neng njero dodoku
    F           C
Gedine roso tresno iki
          Dm     G          C
Amung tak simpen neng njero ati..


Berlangganan Untuk Mendapatkan Artikel Terbaru:

0 Komentar Untuk "Kunci/Chord Gitar Nella Kharisma - Lintang Ati"

Post a Comment