IBX5980432E7F390 Chord Kunci Gitar Happy Asmara - Ngejur ati - Kunci Gitar Maniak

Comments

Chord Kunci Gitar Happy Asmara - Ngejur ati

Capo di fret 6

Intro : Am..Dm..G..C..
        F..Am..F G Am..

Am       G 
opo ra kelingan
F        Am
nalikane pamitan
Am         G
pamit karo aku
F          Am
pamit karo anakmu..

Int. Em..Am..

Am       G
opo ra kelingan
F             Am
tangismu ning dodoku
Am       G
ibarat dadi gedung
F         Am
ra keno ditewu..

        Em             F
jebul lali.. marang janji..
      G                   Am
nalikane budhal nang luar negeri
        Em              F
jebul cidro.. marang tresno..
             G                  Am
sing wis tak jogo nganti kowe teko..

[Rap featuring]
Dm
 janjimu palsu, ra keno digugu
Am
 tresnamu cidro, ra keno dijogo
E
 suwe-suwe nggeleput, ajur dadi lembut
Am
 iso dadi bosok, njagakne ndok blorok..

Dm
 ra eling aku, elingo anakmu
Am
 ben dino nangis, nakokne kabarmu
E
 ora nduwe ati, iso nganti lali
Am
 jangan karena harta lupa segalanya..

Reff :
 Dm 
 cukup semene
 G                C
  tresnamu mung semene
        E
 sak uwise..
        F      G         Am
 kowe sugih nduwe sembarange..

 Int. Am..

 Dm 
  jaluk pisahan
 G              C
  kowe njaluk pisahan
        E   
 tego tegone..
         F       G          Am
 kowe ngejur ati dalam penantian..

[Rap featuring 2]
Dm
 janjimu palsu ra keno digugu
Am
 tresnamu cidro ra keno dijogo
E
 suwe-suwe nggeleput, ajur dadi lembut
Am
 iso dadi bosok, njagakne ndok blorok..

Dm
 ra eling aku, elingo anakmu
Am
 ben dino nangis, nakokne kabarmu
F             G
 ora nduwe ati.. iso nganti lali
Am
 jangan karena harta lupa segalanya..

Am       G 
opo ra kelingan
F        Am
nalikane pamitan
Am         G
pamit karo aku
F          Am
pamit karo anakmu..

Am       G
opo ra kelingan
F             Am
tangismu ning dodoku
Am       G
ibarat dadi gedung
F         Am
ra keno ditewu..

        Em             F
jebul lali.. marang janji..
      G                   Am
nalikane budhal nang luar negeri
        Em              F
jebul cidro.. marang tresno..
             G                  Am
sing wis tak jogo nganti kowe teko..

[Rap featuring]
Dm
 janjimu palsu, ra keno digugu
Am
 tresnamu cidro, ra keno dijogo
E
 suwe-suwe nggeleput, ajur dadi lembut
Am
 iso dadi bosok, njagakne ndok blorok..

Dm
 ra eling aku, elingo anakmu
Am
 ben dino nangis, nakokne kabarmu
E
 ora nduwe ati, iso nganti lali
Am
 jangan karena harta lupa segalanya..

Reff :
 Dm 
 cukup semene
 G                C
  tresnamu mung semene
        E
 sak uwise..
        F      G         Am
 kowe sugih nduwe sembarange..

 Int. Am..

 Dm 
  jaluk pisahan
 G              C
  kowe njaluk pisahan
        E   
 tego tegone..
         F       G          Am
 kowe ngejur ati dalam penantian..

Outro : Em..Am..

[[[ORIGINAL CHORD]]]
Intro : 
D#m..G#m..C#..F#.. 
B..D#m..B C# D#m..

D#m      C#  
opo ra kelingan 
B        D#m
nalikane pamitan
D#m        C#  
pamit karo aku 
B          D#m
pamit karo anakmu..

Int. 
A#m..D#m..

D#m      C#  
opo ra kelingan 
B             D#m
tangismu ning dodoku
D#m      C#  
ibarat dadi gedung 
B         D#m
ra keno ditewu..

        A#m            B
jebul lali.. marang janji..
      C#                  D#m
nalikane budhal nang luar negeri
        A#m              B
jebul cidro.. marang tresno..
             C#                 D#m
sing wis tak jogo nganti kowe teko..

[Rap featuring]
G#m
 janjimu palsu, ra keno digugu
D#m
 tresnamu cidro, ra keno dijogo
A# 
 suwe-suwe nggeleput, ajur dadi lembut
D#m
 iso dadi bosok, njagakne ndok blorok..

G#m
 ra eling aku, elingo anakmu
D#m
 ben dino nangis, nakokne kabarmu
A#            
 ora nduwe ati, iso nganti lali
D#m
 jangan karena harta lupa segalanya..

Reff :
 G#m  
 cukup semene 
 C#               F#
  tresnamu mung semene
        A#            
 sak uwise.. 
        B      C#        D#m
 kowe sugih nduwe sembarange..

 Int. 
 D#m..

 G#m  
  jaluk pisahan 
 C#             F#
  kowe njaluk pisahan
        A#             
 tego tegone.. 
         B       C#         D#m
 kowe ngejur ati dalam penantian..

[Rap featuring 2]
G#m
 janjimu palsu ra keno digugu
D#m
 tresnamu cidro ra keno dijogo
A# 
 suwe-suwe nggeleput, ajur dadi lembut
D#m
 iso dadi bosok, njagakne ndok blorok..

G#m
 ra eling aku, elingo anakmu
D#m
 ben dino nangis, nakokne kabarmu
B             C#
 ora nduwe ati.. iso nganti lali
D#m
 jangan karena harta lupa segalanya..

D#m      C#  
opo ra kelingan 
B        D#m
nalikane pamitan
D#m        C#  
pamit karo aku 
B          D#m
pamit karo anakmu..

D#m      C#  
opo ra kelingan 
B             D#m
tangismu ning dodoku
D#m      C#  
ibarat dadi gedung 
B         D#m
ra keno ditewu..

        A#m            B
jebul lali.. marang janji..
      C#                  D#m
nalikane budhal nang luar negeri
        A#m              B
jebul cidro.. marang tresno..
             C#                 D#m
sing wis tak jogo nganti kowe teko..

[Rap featuring]
G#m
 janjimu palsu, ra keno digugu
D#m
 tresnamu cidro, ra keno dijogo
A# 
 suwe-suwe nggeleput, ajur dadi lembut
D#m
 iso dadi bosok, njagakne ndok blorok..

G#m
 ra eling aku, elingo anakmu
D#m
 ben dino nangis, nakokne kabarmu
A#            
 ora nduwe ati, iso nganti lali
D#m
 jangan karena harta lupa segalanya..

Reff :
 G#m  
 cukup semene 
 C#               F#
  tresnamu mung semene
        A#            
 sak uwise.. 
        B      C#        D#m
 kowe sugih nduwe sembarange..

 Int. 
 D#m..

 G#m  
  jaluk pisahan 
 C#             F#
  kowe njaluk pisahan
        A#             
 tego tegone.. 
         B       C#         D#m
 kowe ngejur ati dalam penantian..

Outro : 
A#m..D#m..

Berlangganan Untuk Mendapatkan Artikel Terbaru:

0 Komentar Untuk "Chord Kunci Gitar Happy Asmara - Ngejur ati"

Post a Comment