IBX5980432E7F390 Chord Kunci Gitar Happy Asmara - Yen Aku Dadi Kowe - Kunci Gitar Maniak

Comments

Chord Kunci Gitar Happy Asmara - Yen Aku Dadi Kowe

Capo di fret 5

Intro : C Em F G
        C Em F G
        C..

C        Em             F
loro ati sing mbok rasakke
 G             C
iku mergo mbok gawe dewe
  Dm          C
biyen aku wes kondo
   Am        F
percoyo karo aku
     G
kowe malah nggugu wong liyo..

C          Em             F
penyesalan sing mbok rasakke
 G          C
iku mergo salahmu dewe
  Dm        C
sepisan aku janji
 Am            F
ora bakal mblenjani
     G
tapi kowe milih wong liyo..

C
 pancen tresno kuwi
Bm
 ora keno dipekso
Am
 cobo pikiren tenan
F                   C
 tibo getun tibo mburi..

Reff :
         F      G
 yen aku dadi kowe
          Am         F
 ra bakal tak tinggalke
          Dm
 tak gondeli tresnane
          G
 yo tak jogo atine..

         F       G
 yen aku dadi kowe
           Am      F
 bakal tak pertahanke
           Dm
 mergo tresno sing tulus
               G
 ra bakal mbok temokke
              C
 neng ati liyane..

Musik : C Em F G C..
        Dm C Am F G..
        C Bm Am F C..

C        Em             F
loro ati sing mbok rasakke
 G             C
iku mergo mbok gawe dewe
  Dm          C
biyen aku wes kondo
   Am        F
percoyo karo aku
     G
kowe malah nggugu wong liyo..

C          Em             F
penyesalan sing mbok rasakke
 G          C
iku mergo salahmu dewe
  Dm        C
sepisan aku janji
 Am            F
ora bakal mblenjani
     G
tapi kowe milih wong liyo..

C
 pancen tresno kuwi
Bm
 ora keno dipekso
Am
 cobo pikiren tenan
F                   C
 tibo getun tibo mburi..

Reff :
         F      G
 yen aku dadi kowe
          Am         F
 ra bakal tak tinggalke
          Dm
 tak gondeli tresnane
          G
 yo tak jogo atine..

         F       G
 yen aku dadi kowe
           Am      F
 bakal tak pertahanke
           Dm
 mergo tresno sing tulus
               G
 ra bakal mbok temokke
              C
 neng ati liyane..

         F      G
 yen aku dadi kowe
          Am         F
 ra bakal tak tinggalke
          Dm
 tak gondeli tresnane
          G
 yo tak jogo atine..

         F       G
 yen aku dadi kowe
           Am      F
 bakal tak pertahanke
           Dm
 mergo tresno sing tulus
               G
 ra bakal mbok temokke
              C
 neng ati liyane..

[[[ORIGINAL CHORD]]]
Intro : 
F Am Bb C
F Am Bb C 
F..

F        Am             Bb
loro ati sing mbok rasakke
 C             F
iku mergo mbok gawe dewe
  Gm          F
biyen aku wes kondo
   Dm        Bb
percoyo karo aku
     C
kowe malah nggugu wong liyo..

F          Am             Bb
penyesalan sing mbok rasakke
 C          F
iku mergo salahmu dewe
  Gm        F
sepisan aku janji
 Dm            Bb
ora bakal mblenjani
     C
tapi kowe milih wong liyo..

F             
 pancen tresno kuwi
Em
 ora keno dipekso
Dm
 cobo pikiren tenan
Bb                  F
 tibo getun tibo mburi..

Reff :
         Bb     C
 yen aku dadi kowe
          Dm         Bb
 ra bakal tak tinggalke
          Gm
 tak gondeli tresnane
          C
 yo tak jogo atine..

         Bb      C
 yen aku dadi kowe
           Dm      Bb
 bakal tak pertahanke
           Gm
 mergo tresno sing tulus
               C
 ra bakal mbok temokke
              F
 neng ati liyane..

Musik : 
F Am Bb C F..
Gm F Dm Bb C..
F Em Dm Bb F..

F        Am             Bb
loro ati sing mbok rasakke
 C             F
iku mergo mbok gawe dewe
  Gm          F
biyen aku wes kondo
   Dm        Bb
percoyo karo aku
     C
kowe malah nggugu wong liyo..

F          Am             Bb
penyesalan sing mbok rasakke
 C          F
iku mergo salahmu dewe
  Gm        F
sepisan aku janji
 Dm            Bb
ora bakal mblenjani
     C
tapi kowe milih wong liyo..

F             
 pancen tresno kuwi
Em
 ora keno dipekso
Dm
 cobo pikiren tenan
Bb                  F
 tibo getun tibo mburi..

Reff :
         Bb     C
 yen aku dadi kowe
          Dm         Bb
 ra bakal tak tinggalke
          Gm
 tak gondeli tresnane
          C
 yo tak jogo atine..

         Bb      C
 yen aku dadi kowe
           Dm      Bb
 bakal tak pertahanke
           Gm
 mergo tresno sing tulus
               C
 ra bakal mbok temokke
              F
 neng ati liyane..

         Bb     C
 yen aku dadi kowe
          Dm         Bb
 ra bakal tak tinggalke
          Gm
 tak gondeli tresnane
          C
 yo tak jogo atine..

         Bb      C
 yen aku dadi kowe
           Dm      Bb
 bakal tak pertahanke
           Gm
 mergo tresno sing tulus
               C
 ra bakal mbok temokke
              F
 neng ati liyane..

Berlangganan Untuk Mendapatkan Artikel Terbaru:

0 Komentar Untuk "Chord Kunci Gitar Happy Asmara - Yen Aku Dadi Kowe"

Post a Comment