IBX5980432E7F390 Chord Kunci Gitar Jo Klithik - Esem Lan Guyumu 2 - Kunci Gitar Maniak

Comments

Chord Kunci Gitar Jo Klithik - Esem Lan Guyumu 2

Jo Klithik - Esem Lan Guyumu 2
Chord naik 1 fret

Intro : C Am Dm G
        C Am Dm G

C                 Am
aku kelingan karo kowe wong ayu
Dm                     G
nadyan saiki kowe wis adoh karo aku
C                    Am
nengdi panggonmu aku mung eling kowe
Dm                   G
kok koyo ngene ora biso tak lalekke..

Reff :
   Am                   Em
 rasane kangen sing ono njero atiku
       F          D
 saben turu aku kelingan
      G
 esem lan guyumu..
   Am                   Em
 rasane tresno sing ono njero atiku
          F         G
 nganti kapan kowe isih..
       C
 neng uripku..

Musik : Am Em F G
        Am Em F G C..

*)
C                  F
aku ra biso lali.. esuk awan wengi
Dm                   G
aku ra biso turu.. kelingan fotomu
C                     F
aku ra doyan mangan.. mergo kelingan
Dm                   G
nadyan saiki.. uwis ora sesandingan..

Reff II:
   Am                   Em
 rasane kangen sing ono njero atiku
       F          D
 saben turu aku kelingan
      G
 esem lan guyumu..
   Am                   Em
 rasane tresno sing ono njero dadaku
          F         G
 nganti kapan kowe isih..
        C
 neng uripku..

Musik : Am Em F G
        Am Em F G C..

*)
C                  F
aku ra biso lali.. esuk awan wengi
Dm                   G
aku ra biso turu.. kelingan fotomu
C                     F
aku ra doyan mangan.. mergo kelingan
Dm                   G
nadyan saiki.. uwis ora sesandingan..

Reff II:
   Am                   Em
 rasane kangen sing ono njero atiku
       F          D
 saben turu aku kelingan
      G
 esem lan guyumu..
   Am                   Em
 rasane tresno sing ono njero dadaku
          F         G
 nganti kapan kowe isih..
        C
 neng uripku..
          F         G
 nganti kapan kowe isih..
        C
 neng uripku..

Outro : C

[[[ORIGINAL CHORD]]]
Intro :
B G#m C#m F#
B G#m C#m F#

B                 G#m
aku kelingan karo kowe wong ayu 
C#m                    F#
nadyan saiki kowe wis adoh karo aku
B                    G#m
nengdi panggonmu aku mung eling kowe
C#m                  F#
kok koyo ngene ora biso tak lalekke..

Reff :
   G#m                  D#m
 rasane kangen sing ono njero atiku 
       E          C#
 saben turu aku kelingan 
      F#
 esem lan guyumu..
   G#m                  D#m
 rasane tresno sing ono njero atiku 
          E         F#
 nganti kapan kowe isih..
       B
 neng uripku..

Musik : 
G#m D#m E F#
G#m D#m E F# B..

*)
B                  E
aku ra biso lali.. esuk awan wengi
C#m                  F#
aku ra biso turu.. kelingan fotomu
B                     E
aku ra doyan mangan.. mergo kelingan
C#m                  F#
nadyan saiki.. uwis ora sesandingan..

Reff II:
   G#m                  D#m
 rasane kangen sing ono njero atiku 
       E          C#
 saben turu aku kelingan 
      F#
 esem lan guyumu..
   G#m                  D#m
 rasane tresno sing ono njero dadaku
          E         F#
 nganti kapan kowe isih..
        B
 neng uripku..

Musik : 
G#m D#m E F#
G#m D#m E F# B..

*)
B                  E
aku ra biso lali.. esuk awan wengi
C#m                  F#
aku ra biso turu.. kelingan fotomu
B                     E
aku ra doyan mangan.. mergo kelingan
C#m                  F#
nadyan saiki.. uwis ora sesandingan..

Reff II:
   G#m                  D#m
 rasane kangen sing ono njero atiku 
       E          C#
 saben turu aku kelingan 
      F#
 esem lan guyumu..
   G#m                  D#m
 rasane tresno sing ono njero dadaku
          E         F#
 nganti kapan kowe isih..
        B
 neng uripku..
          E         F#
 nganti kapan kowe isih..
        B
 neng uripku..

Outro : 
B

Berlangganan Untuk Mendapatkan Artikel Terbaru:

0 Komentar Untuk "Chord Kunci Gitar Jo Klithik - Esem Lan Guyumu 2"

Post a Comment