IBX5980432E7F390 Chord Kunci Gitar Slemanreceh - Dongaku Nggo Kowe - Kunci Gitar Maniak

Comments

Chord Kunci Gitar Slemanreceh - Dongaku Nggo Kowe

Capo di fret 4

Reff :
  F      G
 iki pilihanku
     Em       Am
 ninggalke sliramu
     Dm          G
 senajan tresno iki tulus
      C
 mung kanggo sliramu..

      F           G
 mung cukup tak dongakke
   Em        Am
 mugo urip bahagia
      Dm      G           C
 bebrayan.. karo sing liyane..

Intro : F G C..

C              F        C
wis cukup mung semene wae
 C          F       G
ora usah perlu di teruske
     Em
kowe wis karo liyane
        Am
mending aku sing ngalah
    Dm          G        C
senajan aku wis gerus atine..

  C           F         C
sepurane nduk aku nglarani
  C           F           G
dudu maksudku arep ninggalne
   Em
mergo kahanane
     Am
kudu ninggalke kowe
      Dm       G        C
mergo kowe wes ono gantine..

Reff :
  F      G
 iki pilihanku
     Em       Am
 ninggalke sliramu
     Dm          G
 senajan tresno iki tulus
      C
 mung kanggo sliramu..

      F           G
 mung cukup tak dongakke
   Em        Am
 mugo urip bahagia
      Dm      G           C
 bebrayan.. karo sing liyane..

(#) Featuring
  C        F          C
kudu sabar ikhlas nerimo
    C       F          G
tresno iki ora di restui
    Em
yen iki garise
     Am
ora iso di peksakke
     Dm      G         C
kowe lan aku cukup semene..

Reff :
  F      G
 iki pilihanku
     Em       Am
 ninggalke sliramu
     Dm          G
 senajan tresno iki tulus
      C
 mung kanggo sliramu..

      F           G
 mung cukup tak dongakke
   Em        Am
 mugo urip bahagia
      Dm      G           C
 bebrayan.. karo sing liyane..

  F      G
 iki pilihanku
     Em       Am
 ninggalke sliramu
     Dm          G
 senajan tresno iki tulus
      C
 mung kanggo sliramu..

      F           G
 mung cukup tak dongakke
   Em        Am
 mugo urip bahagia
      Dm      G           C
 bebrayan.. karo sing liyane..

(#) Featuring
  C        F          C
kudu sabar ikhlas nerimo
    C       F          G
tresno iki ora di restui
    Em
yen iki garise
     Am
ora iso di peksakke
     Dm      G         C
kowe lan aku cukup semene..

Reff :
  F      G
 iki pilihanku
     Em       Am
 ninggalke sliramu
     Dm          G
 senajan tresno iki tulus
      C
 mung kanggo sliramu..

      F           G
 mung cukup tak dongakke
   Em        Am
 mugo urip bahagia
      Dm      G           C
 bebrayan.. karo sing liyane..
      Dm      G           C
 bebrayan.. karo sing liyane..

Outro : F G C..

[[[ORIGINAL CHORD]]]
Reff :
  A      B
 iki pilihanku
     G#m      C#m
 ninggalke sliramu
     F#m         B
 senajan tresno iki tulus 
      E
 mung kanggo sliramu..

      A           B
 mung cukup tak dongakke
   G#m       C#m
 mugo urip bahagia 
      F#m     B           E
 bebrayan.. karo sing liyane..

Intro : 
A B E..

E              A        E
wis cukup mung semene wae
 E          A       B
ora usah perlu di teruske
     G#m    
kowe wis karo liyane
        C#m
mending aku sing ngalah
    F#m         B        E
senajan aku wis gerus atine..

  E           A         E
sepurane ndok aku nglarani
  E           A           B
dudu maksudku arep ninggalne
   G#m
mergo kahanane 
     C#m
kudu ninggalke kowe
      F#m      B        E  
mergo kowe wes ono gantine..

Reff :
  A      B
 iki pilihanku
     G#m      C#m
 ninggalke sliramu
     F#m         B
 senajan tresno iki tulus 
      E
 mung kanggo sliramu..

      A           B
 mung cukup tak dongakke
   G#m       C#m
 mugo urip bahagia 
      F#m     B           E
 bebrayan.. karo sing liyane..

(#) Featuring
  E        A          E
kudu sabar ikhlas nerimo
    E       A          B
tresno iki ora di restui
    G#m
yen iki garise 
     C#m
ora iso di peksakke
     F#m     B         E
kowe lan aku cukup semene..

Reff :
  A      B
 iki pilihanku
     G#m      C#m
 ninggalke sliramu
     F#m         B
 senajan tresno iki tulus 
      E
 mung kanggo sliramu..

      A           B
 mung cukup tak dongakke
   G#m       C#m
 mugo urip bahagia 
      F#m     B           E
 bebrayan.. karo sing liyane..

  A      B
 iki pilihanku
     G#m      C#m
 ninggalke sliramu
     F#m         B
 senajan tresno iki tulus 
      E
 mung kanggo sliramu..

      A           B
 mung cukup tak dongakke
   G#m       C#m
 mugo urip bahagia 
      F#m     B           E
 bebrayan.. karo sing liyane..

(#) Featuring
  E        A          E
kudu sabar ikhlas nerimo
    E       A          B
tresno iki ora di restui
    G#m
yen iki garise 
     C#m
ora iso di peksakke
     F#m     B         E
kowe lan aku cukup semene..

Reff :
  A      B
 iki pilihanku
     G#m      C#m
 ninggalke sliramu
     F#m         B
 senajan tresno iki tulus 
      E
 mung kanggo sliramu..

      A           B
 mung cukup tak dongakke
   G#m       C#m
 mugo urip bahagia 
      F#m     B           E
 bebrayan.. karo sing liyane..
      F#m     B           E
 bebrayan.. karo sing liyane..

Outro : 
A B E..

Berlangganan Untuk Mendapatkan Artikel Terbaru:

0 Komentar Untuk "Chord Kunci Gitar Slemanreceh - Dongaku Nggo Kowe"

Post a Comment