IBX5980432E7F390 Chord Kunci Gitar Wawan Sudjono - Cocote Tonggo (House DJ Gagak Version) - Kunci Gitar Maniak

Comments

Chord Kunci Gitar Wawan Sudjono - Cocote Tonggo (House DJ Gagak Version)

Capo di fret 3

Intro : Am....
        Am....

      Am
iki cerito urip ono ing ndeso
         Am          
nandang urip bebarengan karo tonggo
          Dm
ra kuat mangan di rasani
        Am
mangan enak yo di iri
       E                  Am
kudu piye.. anggonku nyikapi?..

      Am
aku sebel nduwe tonggo koyo kowe
          Am         
seneng ngurusi urusane tanggane
       Dm
aku mlarat mbok ece
       Am
jare keset nyambut gawe
      E                       Am
aku sugeh.. tetep mbok rasani wae..

         G
kuat nyandang mbok iri
      C
tuku opo mbok rasani
          Dm                E
yen tak pikir.. aku bunuh diri..!!

Reff :
  Am
 ajur nduwe tonggo kowe
           G
 seneng ngurusi urusane tanggane
           Dm
 yen tak pikir yen tak gagas
     F         E
 marai emosi wae..

   Am
 remuk nduwe tonggo kowe
           G
 seneng ngurusi urusane tanggane
        Dm
 tak esemi lan tak njarke
        F                E
 suwe-suwe rak yo mati dewe..
                  Am
 suwe-suwe mati dewe..

Musik : Am....
        Am....

      Am
iki cerito urip ono ing ndeso
         Am          
nandang urip bebarengan karo tonggo
          Dm
ra kuat mangan di rasani
        Am
mangan enak yo di iri
       E                  Am
kudu piye.. anggonku nyikapi?..

      Am
aku sebel nduwe tonggo koyo kowe
          Am         
seneng ngurusi urusane tanggane
       Dm
aku mlarat mbok ece
       Am
jare keset nyambut gawe
      E                       Am
aku sugeh.. tetep mbok rasani wae..

         G
kuat nyandang mbok iri
      C
tuku opo mbok rasani
          Dm                E
yen tak pikir.. aku bunuh diri..!!

Reff :
  Am
 ajur nduwe tonggo kowe
           G
 seneng ngurusi urusane tanggane
           Dm
 yen tak pikir yen tak gagas
     F         E
 marai emosi wae..

   Am
 remuk nduwe tonggo kowe
           G
 seneng ngurusi urusane tanggane
        Dm
 tak esemi lan tak njarke
        F                E
 suwe-suwe rak yo mati dewe..

  Am
 ajur nduwe tonggo kowe
           G
 seneng ngurusi urusane tanggane
           Dm
 yen tak pikir yen tak gagas
     F         E
 marai emosi wae..

   Am
 remuk nduwe tonggo kowe
           G
 seneng ngurusi urusane tanggane
        Dm
 tak esemi lan tak njarke
        F                E
 suwe-suwe rak yo mati dewe..
        Dm
 tak esemi lan tak njarke
        F                E
 suwe-suwe rak yo mati dewe..
                  Am
 suwe-suwe mati dewe..

Outro : Am....

[[[ORIGINAL CHORD]]]
Intro : 
Cm....
Cm....

      Cm
iki cerito urip ono ing ndeso
         Cm                   
nandang urip bebarengan karo tonggo
          Fm
ra kuat mangan di rasani
        Cm
mangan enak yo di iri
       G                  Cm
kudu piye.. anggonku nyikapi?..

      Cm
aku sebel nduwe tonggo koyo kowe
          Cm                
seneng ngurusi urusane tanggane
       Fm
aku mlarat mbok ece
       Cm
jare keset nyambut gawe
      G                       Cm
aku sugeh.. tetep mbok rasani wae..

         Bb
kuat nyandang mbok iri
      D#
tuku opo mbok rasani
          Fm                G
yen tak pikir.. aku bunuh diri..!!

Reff :
  Cm
 ajur nduwe tonggo kowe
           Bb
 seneng ngurusi urusane tanggane
           Fm
 yen tak pikir yen tak gagas
     G#        G
 marai emosi wae..

   Cm
 remuk nduwe tonggo kowe
           Bb
 seneng ngurusi urusane tanggane
        Fm
 tak esemi lan tak njarke
        G#               G
 suwe-suwe rak yo mati dewe..
                  Cm
 suwe-suwe mati dewe..

Musik : 
Cm....
Cm....

      Cm
iki cerito urip ono ing ndeso
         Cm                   
nandang urip bebarengan karo tonggo
          Fm
ra kuat mangan di rasani
        Cm
mangan enak yo di iri
       G                  Cm
kudu piye.. anggonku nyikapi?..

      Cm
aku sebel nduwe tonggo koyo kowe
          Cm                
seneng ngurusi urusane tanggane
       Fm
aku mlarat mbok ece
       Cm
jare keset nyambut gawe
      G                       Cm
aku sugeh.. tetep mbok rasani wae..

         Bb
kuat nyandang mbok iri
      D#
tuku opo mbok rasani
          Fm                G
yen tak pikir.. aku bunuh diri..!!

Reff :
  Cm
 ajur nduwe tonggo kowe
           Bb
 seneng ngurusi urusane tanggane
           Fm
 yen tak pikir yen tak gagas
     G#        G
 marai emosi wae..

   Cm
 remuk nduwe tonggo kowe
           Bb
 seneng ngurusi urusane tanggane
        Fm
 tak esemi lan tak njarke
        G#               G
 suwe-suwe rak yo mati dewe..

  Cm
 ajur nduwe tonggo kowe
           Bb
 seneng ngurusi urusane tanggane
           Fm
 yen tak pikir yen tak gagas
     G#        G
 marai emosi wae..

   Cm
 remuk nduwe tonggo kowe
           Bb
 seneng ngurusi urusane tanggane
        Fm
 tak esemi lan tak njarke
        G#               G
 suwe-suwe rak yo mati dewe..
        Fm
 tak esemi lan tak njarke
        G#               G
 suwe-suwe rak yo mati dewe..
                  Cm
 suwe-suwe mati dewe..

Outro : 
Cm....

Berlangganan Untuk Mendapatkan Artikel Terbaru:

0 Komentar Untuk "Chord Kunci Gitar Wawan Sudjono - Cocote Tonggo (House DJ Gagak Version)"

Post a Comment